May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları programda coşkuyla kutlandı. Programda şiirler, ritim gösterisi ve ödül töreninin yanısıra öğrencilerimizin hazırladıkları halk oyunları gösterisi ile öğretmenlerimizin sürpriz halk oyunları gösterileri de büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ritim grubumuzun gösterilerini izlemek için tıklayınız.

Öğrencilerimizin halk oyunları gösterisini izlemek için tıklayınız.

May

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı vesilesiyle uygulanan "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" Projesi ile istiklalimizin teminatı Kahraman gazilerimiz ile geleceğimizin mimarı gençlerimiz, okulumuzun konferans salonunda buluştular. Kendi anıları ve vatan sevgisinin önemi hakkında öğrencilerimizle sohbet eden gazilerimize, öğrencilerimiz yoğun ilgi ve saygı gösterdiler.

May

19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI etkinlikleri kapsamında, 16 Mayıs Perşembe günü okulumuzun ana koridorunda KORO ve konferans salonunda MİNİ KONSER etkinliklerimiz gerçekleştirildi. Bu keyifli dinletilerin hazırlanmasında yoğun emek harcayan müzik öğretmenlerimiz Nejla GÜLER POLAT ve Filiz NERSE ÇETİN'e, koro ve mini konser performansları için de öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

2023-2024 Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak sınav takvimi için tıklayınız.

May

19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI etkinlikleri kapsamında, 15 Mayıs Çarşamba günü SARISU piknik alanında öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde keyifli görüntüler ortaya çıktı. Öğrencilerin çeşitli yarışmalar yaptıkları etkinlikte dereceye giren öğrencilerimize küçük ödüller verildi. Etkinlikte öğrencilerimize öğle yemeği ikramı da yapıldı.

Piknik alanında etkinliklere katılan, görev alan ve keyifli bir şekilde tamamlanmasını sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

ANNELER GÜNÜ

May

Kariyer Günleri Etkinliğimiz gerçekleştirildi!

Üniversitelerimizin renkli stantları, bilgi dolu seminerler ve ilham verici konuşmacılarla dolu kariyer günümüz öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile tamamlandı. Kariyer günümüze katılan üniversitelerden gelen tüm temsilcilere teşekkür ediyoruz.

Nis

Konyaaltı Belediyesi tarafından Çakırlar'da bulunan Geri Dönüşüm Tesisi tanıtılarak, öğrencilerimize Sıfır Atık ve yaşamımızdaki önemi hakkında görsel ve sözel bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimize yapmış olduğu bilgilendirici sunumları ile Sayın Dilara KONYALI hanıma ve bu imkanı bize sağlayan Konyaaltı Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Nis

Konyaaltı Belediyesinde görev yapan Dilara KONYALI hanımefendi tarafından, okulumuz öğrencilerine Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konulu bilgilendirme amaçlı sunum yapılmıştır. Yapmış olduğu bilgilendirici sunumları için Sayın Dilara KONYALI hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Sunumla ilgili videoya ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Sıfır Atıkla Sanat Yarışmasına katılan 11/ C sınıfından Ravza Rabia Kök adlı öğrencimizin katıldığı eser İlçe ve İl çapında 1. olmuştur. Öğrencimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından ödülü verilmiştir.Öğrencimizi ve öğrencimize rehberlik yapan  Resim İş öğretmenimiz Hatice Öztürk hocamızı tebrik ediyoruz.

Nis

Antalya'da yapılan MUAY THAI müsabakalarında üçüncülük kazanan öğrencimiz Efe Mahir ÇAYAN, okul müdürümüz Nazif KARAMAN'dan madalyasını aldı. Kendisini ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Turunç Ağaçlarından Yansıyan Gelecek" isimli yerel proje faaliyetleri kapsamında ilçemizin kırsal bölgelerinde eğitim alan Matematik, Fen, Teknoloji ve Yabancı Dil alanında başarılı öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz gemi yapımı 12. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında; çevre bilincini aşılamak, çevre kirliliğine engel olmak, kendi aralarında işbirliğini ve ekip çalışmasını geliştirmek amacıyla “Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama Etkinliği” kapsamında okul bahçesindeki çöpleri toplayıp ayrıştırdılar.

Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini işbirlikçi çalışmalarından ve farkındalıklarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 18/03/2024 - 17/05/2024 tarihleri arasında, sınıflarda haftada 2 saat yapılacak olan kitap tanıtım etkinliklerine başlamıştır.

Akranlarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılan etkinlik, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.