Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı. Ayrıca İstiklal Marşımızla ilgili okulumuzda düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ilk üç eserin sahiplerine de hediyeleri takdim edildi.

Şiir yarışmasının düzenlenmesinde ve kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şiir Yarışmasında dereceye girenler:

Birinci  : Kuzey Ayberk KORKMAZ (HazATP)

İkinci   : Layika Yağmur ATALAY (10B)

Üçüncü: Ali Emre ÜZÜLMEZ (HazATP)

Mrt

Antalya çapında çeşitli derecelere giren öğrencilerimiz, törende okul müdürümüz Nazif KARAMAN'dan madalyalarını aldılar.

Karate Antalya il birinciliği:

• Efe SARI, Ülke KOÇ

Geleneksel Türk Okçuluğu Antalya ikinciliği:

• Melike Gül AŞIK

Korfbol Antalya il ikinciliği:

• Emirhan Ali DEMİREL,
  • Halil ÇELİK,
  • Osman TOSUN,
  • Deniz Latif ÇETİN,
  • Talha AKINCI,
  • Elanur Kezban SEVER,
  • Kamila Tuana ARPACI,
  • Berru AY,
  • İlkim Naz ŞANLI,
  • İlkay DURU,
  • Mert ERGİN,
  • İsmail Mustafa METİN,
  • Ahmet Adil AY,
  • Gökay KAYA,
  • Muhammet Emir TEKİN.

Mrt

Okulumuz 9G sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmenimiz Gökçe OKUMUŞ DİLEK ve Kimya öğretmenimiz Ayşe SARPÜN'ün gözetiminde Güllük Dağı Termessos Milli Parkına gezi düzenlediler. (08.03.2024)

Sıfır Atık Yarışmasına;

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Teması ile katılan, 10/A sınıfından Kübra COŞAR adlı öğrencimizin eseri ilçe birincisi olmuştur.

Sıfır Atık Yarışmasına;

Sıfır Atık Projeleri Teması ile  katılan, 9/ATP sınıfından Zührenaz ERİK adlı öğrencimizin eseri ilçe birincisi olmuştur.

Her iki öğrencimizi ve bu güzel başarıda emeği olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hatice ÖZTÜRK hocamızı tebrik ediyoruz.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ vesilesiyle tüm kadın personellerimizin ve tüm dünya kadınlarının gününü kutluyoruz.

Mrt

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi tarafından "Cinsiyet eşitsizliği ve kadına yönelik şiddetle mücadele" konusunda öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunuldu. Değerli bilgileri aktaran Sayın Yasin Beye ve Sayın Çağla Hanıma teşekkür ediyoruz.

Mrt

Konyaaltı Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Tan DOĞAN, bilinçli tüketim, tüketici hakları ve tüketici hakem heyetleri hakkında okulumuz öğrencilerine bilgilendirmede bulundu. Değerli paylaşımları için kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz.

(Etkinlik tarihi: 07.03.2024)

Mrt

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinden Sayın Musa TAŞKIN, Ansiad 22. Girişimcilik Günleri kapsamında 'Tecrübe Paylaşımı' etkinliğinde okulumuz öğrencileriyle buluştu. Değerli paylaşımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

(Etkinlik tarihi: 05.03.2024)

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün organize ettiği kermes etkinliği 29.02.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Öğrenci ve öğretmenlerimizden yoğun ilgi gören etkinlikte elde edilen gelir, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için değerlendirilecek.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve gönderdikleri ürünlerle kermesimize katkı sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sınıflar arası bilgi yarışmalarımız 3 gün boyunca gerçekleştirilmiş ve her sınıf düzeyinin birinci olan ekibi Okul Müdürümüz Nazif KARAMAN'dan hediyelerini almışlardır.

27.02.2024 Hazırlık ve 9. sınıflar birincisi: 9G

28.02.2024 10. sınıflar birincisi: 10A

29.02.2024 11. sınıflar birincisi: 11ATP

Mrt

Okulumuz 11B sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmenimiz Emine İÇÖZ'ün gözetiminde Güllük Dağı Termessos Milli Parkı gezisi yapmışlardır. (27.02.2024)

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında gerçekleşecek olan bilgi yarışmamız sınıflar düzeyinde farklı günlerde yapılacak.

Hazırlık sınıfımızın ve 9. sınıflarımızın ekipleri 27 Şubat Salı günü,
10. sınıflarımızın ekipleri 28 Şubat Çarşamba günü ve
11. sınıflarımızın öğrencileri de 29 Şubat Perşembe günü yarışacaklar.

Her sınıftan üçer kişilik ekibin katılacağı yarışmalar için öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Şbt

Bakanlığımız ile Pakistan Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde; mevcut kardeşlik ilişkilerimizi geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan, okulumuz 12/ATP sınıfından Gamze Firdevs DEMEZ adlı öğrencimize gönderilen katılım sertifikası, düzenlenen ödül töreninde okul müdürümüz Nazif KARAMAN tarafından kendisine verilmiştir.