Mrt

Sınıflar arası bilgi yarışmalarımız 3 gün boyunca gerçekleştirilmiş ve her sınıf düzeyinin birinci olan ekibi Okul Müdürümüz Nazif KARAMAN'dan hediyelerini almışlardır.

27.02.2024 Hazırlık ve 9. sınıflar birincisi: 9G

28.02.2024 10. sınıflar birincisi: 10A

29.02.2024 11. sınıflar birincisi: 11ATP

Mrt

Okulumuz 11B sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmenimiz Emine İÇÖZ'ün gözetiminde Güllük Dağı Termessos Milli Parkı gezisi yapmışlardır. (27.02.2024)

Şbt

Okulumuz öğrencileri arasında gerçekleşecek olan bilgi yarışmamız sınıflar düzeyinde farklı günlerde yapılacak.

Hazırlık sınıfımızın ve 9. sınıflarımızın ekipleri 27 Şubat Salı günü,
10. sınıflarımızın ekipleri 28 Şubat Çarşamba günü ve
11. sınıflarımızın öğrencileri de 29 Şubat Perşembe günü yarışacaklar.

Her sınıftan üçer kişilik ekibin katılacağı yarışmalar için öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Şbt

Bakanlığımız ile Pakistan Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde; mevcut kardeşlik ilişkilerimizi geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan, okulumuz 12/ATP sınıfından Gamze Firdevs DEMEZ adlı öğrencimize gönderilen katılım sertifikası, düzenlenen ödül töreninde okul müdürümüz Nazif KARAMAN tarafından kendisine verilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Ock

Antalya ili karate müsabakalarında öğrencilerimiz Ülke KOÇ ve Efe SARI, 3 adet il birinciliği derecesi alarak okulumuzu gururlandırmışlardır.

- Ülke KOÇ 53 kiloda KUMİTE İl Birinciliği

- Efe SARI 61 kiloda KATA ve KUMİTE İl Birinciliği

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Isparta'da yapılacak olan bölge turnuvalarında da şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

Amerikalı emekli üniversite hocası Ivan Richards ile okulumuzda hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimize yönelik speaking etkinliği yapıldı. Misafirimize, okulumuza ve öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Antalya İli okullar arası Kick boks müsabakalarında 63 kiloda il birincisi olan öğrencimiz Ahmet Enes Yıldız ve 69 kiloda il birincisi olan öğrencimiz Berkant Gökçe, Okul Müdürümüz Nazif KARAMAN'dan madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuz Hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimize, "Gelecek Sizinle Gülecek Protokolü" ile ilgili olarak, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik konuları ile ilgili bilgilendirme eğitimleri verildi.

Ara

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ, İl Müdür Yardımcımız Yavuz KALA, İlçe Müdürümüz Hüdai VURAL ve İlçe Şube Müdürümüz Cahit ÖZTÜRK bugün okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

30 Kasım - 2 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen "Üniversite tanıtımı ve İstanbul Gezisi" etkinliğimizden görüntüler.

Ara

Okulumuzda MUN(Model United Nations) Birleşmiş Milletlerin modellendiği bir simülasyon gerçekleştirdik. Erünal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, öğrencilerimize hem eğitim verildi hem de farklı komitelerde simülasyonlar gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülay NEZİHOĞLU, ortağı olduğu eTwinning projesi çalışmalarına başladı. Projemizde Türkiye’den 9, Romanya’dan 3, Moldova Cumhuriyeti’nden 1 ve Kuzey Makedonya’dan 1 olmak üzere toplam 14 proje ortağı bulunmaktadır.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı öğretmen-veli görüşme saatleri için tıklayınız.