Nazif KARAMAN - Okul Müdürü

Nazif KARAMAN

1995-2000 yılları arasında Gemi kaptanlığı yapmıştır. Türk, Fransız ve Belçika’lı şirketlerin Yük ve Yolcu gemilerinde kaptan olarak görev yaptıktan sonra, 2000 Yılında Denizcilik Alanı/Gemi Yönetimi öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır.  Milli Eğitim Bakanlığında, Öğretmen, Alan şefi, Atölye şefi, Müdür yardımcısı görevlerinde bulunmuştur. 2009-2013 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Denizcilik Alanı Program koordinatörü olarak çalışmıştır. 2009-2022 yılları arasında Türkiye genelinde Denizcilik Alanı öğretmenlerine 18 farklı eğitim koordinatörlüğü yapmıştır. Türkiye genelinde Liselerde kullanılan Açık deniz staj defterlerini(İngilizce-Türkçe olarak) ve Yat kaptanlığı staj defterlerini hazırlamıştır. Halen Okullarda kullanılmaktadır.

Ø  1995-2000 yılları arasında Gemilerde zabitlik (2 ve 3. Kaptan).

Ø  1995-2000 yılları arası yurtdışında sörveyerlik (1 yıl )

Ø  2009-2013 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Denizcilik Alanı Program koordinatörlüğü

Ø  2009-2022 yılları arasında Türkiye genelinde Denizcilik Alanı öğretmenlerine 18 farklı eğitim koordinatörlüğü.

Ø  Türkiye genelinde Liselerde kullanılan Açık deniz staj defterlerini(İngilizce-Türkçe) ve Yat kaptanlığı staj defterlerini hazırlamıştır.

Ø  Okulumuza sayısız malzeme kazanımı. (Devlete hiçbir maliyeti olmadan)

Ø  Okulumuzun Türkiye’nin en iyi Denizcilik Lisesi olması için çalışmalar yapmak. (Türkiye’de en bilinen ve en fazla sertifika verebilen denizcilik okulu)

Ø  Türkiye’de Uluslararası standartlarda öğretmen eğitimleri vermeye yetkili okul olmamız için çalışmalarda bulunmak.

Ø  Balıkçı Barınağında Denizde Güvenlik Eğitim Merkezi ve tesisi oluşturulması görevlerinde bulunmak

TEKNENİN ADI

Alınmasında Emeği geçenler

Antalya Denizcilik MTAL 10 m tekne