ANTALYA / KONYAALTI - Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: birinci

Nis

Sıfır Atıkla Sanat Yarışmasına katılan 11/ C sınıfından Ravza Rabia Kök adlı öğrencimizin katıldığı eser İlçe ve İl çapında 1. olmuştur. Öğrencimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından ödülü verilmiştir.Öğrencimizi ve öğrencimize rehberlik yapan  Resim İş öğretmenimiz Hatice Öztürk hocamızı tebrik ediyoruz.

Ock

Antalya ili karate müsabakalarında öğrencilerimiz Ülke KOÇ ve Efe SARI, 3 adet il birinciliği derecesi alarak okulumuzu gururlandırmışlardır.

- Ülke KOÇ 53 kiloda KUMİTE İl Birinciliği

- Efe SARI 61 kiloda KATA ve KUMİTE İl Birinciliği

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Isparta'da yapılacak olan bölge turnuvalarında da şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

Antalya İli okullar arası Kick boks müsabakalarında 63 kiloda il birincisi olan öğrencimiz Ahmet Enes Yıldız ve 69 kiloda il birincisi olan öğrencimiz Berkant Gökçe, Okul Müdürümüz Nazif KARAMAN'dan madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.