ANTALYA / KONYAALTI - Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: atık

Nis

Konyaaltı Belediyesinde görev yapan Dilara KONYALI hanımefendi tarafından, okulumuz öğrencilerine Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konulu bilgilendirme amaçlı sunum yapılmıştır. Yapmış olduğu bilgilendirici sunumları için Sayın Dilara KONYALI hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Sunumla ilgili videoya ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Sıfır Atıkla Sanat Yarışmasına katılan 11/ C sınıfından Ravza Rabia Kök adlı öğrencimizin katıldığı eser İlçe ve İl çapında 1. olmuştur. Öğrencimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından ödülü verilmiştir.Öğrencimizi ve öğrencimize rehberlik yapan  Resim İş öğretmenimiz Hatice Öztürk hocamızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz gemi yapımı 12. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında; çevre bilincini aşılamak, çevre kirliliğine engel olmak, kendi aralarında işbirliğini ve ekip çalışmasını geliştirmek amacıyla “Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama Etkinliği” kapsamında okul bahçesindeki çöpleri toplayıp ayrıştırdılar.

Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini işbirlikçi çalışmalarından ve farkındalıklarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Sıfır Atık Yarışmasına;

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Teması ile katılan, 10/A sınıfından Kübra COŞAR adlı öğrencimizin eseri ilçe birincisi olmuştur.

Sıfır Atık Yarışmasına;

Sıfır Atık Projeleri Teması ile  katılan, 9/ATP sınıfından Zührenaz ERİK adlı öğrencimizin eseri ilçe birincisi olmuştur.

Her iki öğrencimizi ve bu güzel başarıda emeği olan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hatice ÖZTÜRK hocamızı tebrik ediyoruz.